ETUSIVU   |   ESITTELY   |   ESIINTYJÄT   |   YKSITYISTILAISUUDET   |   YHTEYSTIEDOT   |   TÄHTI-KLUBI     

TERVETULOA...

Nightclub Tähti tarjoaa valovoimaisia esiintyjiä niin popin, iskelmän kuin tanssimusiikin saralta.

Ravintolakokonaisuus on laadukas viihderavintola, jonne voi tulla tanssimaan, viihtymään ja kuuntelemaan huippuartisteja.

Iskelmä Baarissa on kaupungin paras karaoketunnelma, laaja biisivalikoima ja kovatasoinen viihdekalusto.

 
TÄHTI FACEBOOKISSA...
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
TÄHDEN UUTISIA...
 
Paul Oxley's Unit Nightclub Tähdessä lauantaina 9. huhtikuuta!
7.4.2016

Paul Oxley's Unit oli 80-luvun alkuvuosina Suomen suosituin bändi. Yhtye oli jatkuvasti Suosikki-lehden sivuilla ja julisteissa ja aiheutti fanihysteriaa minne ikinä menikin. Debyyttialbumi "Living in the Western World" myi platinaa ja klassikoiksi muodostuneet kappaleet "Spanish Bars" ja "Terry's Inside" dominoivat poplistoja. Bändi nauttii nyt uudesta vahvasta noususta, josta osoituksena ovat muun muassa kesällä 2015 tehdyt menestyskeikat yli 25 000 hengen festivaaliyleisölle!

Kuten Paul Oxley itse on osuvasti todennut, ei Paul Oxley's Unit ole koskaan lopettanut ja tehnyt comebackiä, yleisö on vaan löytänyt bändin aina uudelleen ja uudelleen. Silti on uskomatonta, että kun yhtyeen tuore albumi "Black Gold" ilmestyi kauppoihin perjantaina 4. maaliskuuta, tuli edellisestä studiolevystä "The Magic" kuluneeksi tasan 20 vuotta. "Black Gold" -albumilla kuuluu uudistunut ja moderni Paul Oxley's Unit maustettuna tutuilla 80-luvun koukuttavilla popsoundeilla.

Uuden levyn kappaleista radioasemilla ovat soineet jo "Eyes Open", "Lifeline" ja "Helsinki Town" ja tuore singlelohkaisu "The Prisoner", joka on tällä hetkellä korkealla usealla soittolistalla. Kappale kertoo eristyneisyydestä ja ympäröivine asioiden vankina olemisesta. Vaikka albumin teksteissä käsitellään onnetonta rakkautta, lapsuudesta aikuisuuteen kasvamista, siitä kuinka internet on ikkuna sekasortoiseen maailmaan ja kuinka ihmisrodun on vaikea elää rauhassa keskenään, ei sympaattisena tunnettu bändi ole suinkaan sukeltanut tunteiden syviin syövereihin. Kuuntelijoiden suosikiksi noussut "Helsinki Town" on yhdistelmä tarttuvaa jalkapallohymniä ja irlantilaishenkistä hilpeää juomalaulua ja onkin yksi keikkojen ehdottomia kohokohtia. Kaikkien ikivihreiden hittien ohella.

"Black Gold" -albumia tullaan toistaiseksi myymään ainoastaan fyysisesti kaupoissa ja yhtyeen omien nettisivujen kautta. Digitaalinen myynti tapahtuu myös ainoastaan yhtyeen sivustolta. "On ollut vaikea päätös pitää levy poissa striimaussivuilta, mutta koemme että se on ainoa oikea ratkaisu. Albumi on tehty täydeksi kuuntelukokemukseksi ja kansitaide sanoituksineen on myös osa tätä kokonaisuutta. Me toivomme, että fanit levittävät sanaa ja tukevat meitä. Musiikkibisnes on jatkuvasti muutoksen kourissa, mutta tämä on meidän valintamme", Paul Oxley sanoo.

Paul Oxley's Unit on parhaillaan kiertueella uuden levyn julkaisun myötä. Virallinen levynjulkaisukeikka pidettiin Helsinkin Sokos Hotel Presidentissä lauantaina 19. maaliskuuta. Nyt bändi saapuu toivotulle keikalle Tampereen Nightclub Tähteen lauantaina 9. huhtikuuta.

Tervetuloa!


Lavatanssit Tähdessä torstaina 14. huhtikuuta!
18.3.2016

Toivotut LAVATANSSIT Tähdessä torstaina 14. huhtikuuta - esiintymässä Patajätkät! Ovet avataan klo 20. Tervetuloa!


Loppuvuoden huippukeikat ennakkomyynnissä!
23.9.2015

Nightclub Tähden loppuvuoden huippukeikat ovat ennakkomyynnissä. Osta lippusi ennakkoon ja varmista paikkasi yleisön joukossa!

Tähden ennakkomyynti on siirtynyt Lippupisteelle. Osta lippusi heti osoitteesta www.lippu.fi.

Tervetuloa!


Nightclub Tähti Facebookissa!
1.6.2012

Nightclub Tähden uusi Facebook-sivu on avattu! Tykkää sivustamme ja saat esiintyjätiedot ja ajankohtaiset uutiset suoraan omalle etusivullesi!

Sivu löytyy osoitteesta: www.facebook.com/NightclubTahtiTampere

 

 
TULOSSA!
 
 
TULEVAT ESIINTYJÄT... [TAMPERE]

Lue lisää...

 
TANSSIPAKETIT...

Tanssipakettisopimuksia tulossa...

 

Nightclub Tähti · Hämeenkatu 13, 33100 TAMPERE · vastaava@nightclubtahti.fi · © Nightclub Tähti