ETUSIVU   |   ESITTELY   |   ESIINTYJÄT   |   YKSITYISTILAISUUDET   |   YHTEYSTIEDOT   |   TÄHTI-KLUBI     

TERVETULOA...

Nightclub Tähti tarjoaa valovoimaisia esiintyjiä niin popin, iskelmän kuin tanssimusiikin saralta.

Ravintolakokonaisuus on laadukas viihderavintola, jonne voi tulla tanssimaan, viihtymään ja kuuntelemaan huippuartisteja.

Iskelmä Baarissa on kaupungin paras karaoketunnelma, laaja biisivalikoima ja kovatasoinen viihdekalusto.

 
TÄHTI FACEBOOKISSA...
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
TÄHDEN UUTISIA...
IskelmäParatiisin karaokekisan suuri osakilpailu Tähdessä 28.3.
11.3.2014

Kevyen musiikin suurtapahtuma IskelmäParatiisi tuo jälleen kotimaisten huippuartistien tähtisadetta ja sävelten tenhovoimaa. IskelmäParatiisi on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen kesän odotetuimmista musiikkifestivaaleista.

Tapahtuma pidetään jo 12. kertaa kesäkuun 5.-7. päivänä Rantasipi Ikaalisten Kylpylässä. Festivaalissa esiintyy tänäkin vuonna ykkösartisteja kotimaisen iskelmän ja suomipopin kirkkaimmasta tähtikaartista. Lavalla nähdään mm. Lauri Tähkä, Yö, Anna Abreu, Popeda, Suvi Teräsniska, Matti & Teppo, Neljänsuora ja hallitseva Tangokuningas Kyösti Mäkimattila.

Rantasipi Ikaalisten Kylpylässä IskelmäParatiisi-festivaalien yhteydessä järjestetään vuosittain hyväntuulinen karaokelaulukilpailu. Päätapahtuman finaalin kilpailijat valitaan ympäri suomen käytävistä osakilpailuista. Osakilpailut järjestetään samanaikaisesti Tampereella (Nightclub Tähti), Turussa (Venus Nightlife), Oulussa (Nightclub Tähti) ja Ikaalisissa (Rantasipi Ikaalisten Kylpylä) perjantaina 28. maaliskuuta. Osakilpailuihin otetaan mukaan 12 ensimmäistä paikan päällä ilmoittautunutta kilpailijaa.

Jokaisen osakilpailun kolme parasta palkitaan pääsyllä IskelmäParatiisin karaokekilpailun upeaan finaaliin Ikaalisiin 7.6.2014. Lisäksi jokaisen osakilpailun kärkikolmikko palkitaan seuraavasti:
1. Majoituslahjakortti Rantasipi Ikaalisten Kylpylään sekä Apu -lehden vuosikerta.
2. Vapaa pääsy IskelmäParatiisiin 5.-7.6.2014 välisenä aikana.
3. Piknik-paketti kahdelle, sisältää sisäänpääsyn vesitropiikin pyörteisiin ja ravintola Violetan herkullisen noutopöydän tarjoilut.

IskelmäParatiisi tarjoaa nimensä mukaisesti tanssia, musiikkia, viihdettä ja festivaalitunnelmaa moneen makuun. Pääroolissa on hyvä tunnelma ja festivaalivieraiden viihtyvyys, jossa musiikkitarjonta on laaja.

Lue lisää: www.iskelmaparatiisi.fi


Muutoksia aukioloaikoihin!
28.8.2013

Nightclub Tähti siirtyy talviaikaan! Avaamme syyskuun alusta ovemme jo klo 21.

Tervetuloa!


Nightclub Tähti Facebookissa!
1.6.2012

Nightclub Tähden uusi Facebook-sivu on avattu! Tykkää sivustamme ja saat esiintyjätiedot ja ajankohtaiset uutiset suoraan omalle etusivullesi!

Sivu löytyy osoitteesta: www.facebook.com/NightclubTahtiTampere

 

 
TULOSSA!
 
 
TULEVAT ESIINTYJÄT... [TAMPERE]

Lue lisää...

 
TANSSIPAKETIT...

Tanssipakettisopimuksia tulossa...

 

Nightclub Tähti · Hämeenkatu 13, 33100 TAMPERE · vastaava@nightclubtahti.fi · © Nightclub Tähti