ETUSIVU   |   ESITTELY   |   ESIINTYJÄT   |   YKSITYISTILAISUUDET   |   YHTEYSTIEDOT   |   TÄHTI-KLUBI     

TERVETULOA...

Nightclub Tähti tarjoaa valovoimaisia esiintyjiä niin popin, iskelmän kuin tanssimusiikin saralta.

Ravintolakokonaisuus on laadukas viihderavintola, jonne voi tulla tanssimaan, viihtymään ja kuuntelemaan huippuartisteja.

Iskelmä Baarissa on kaupungin paras karaoketunnelma, laaja biisivalikoima ja kovatasoinen viihdekalusto.

Tähti Discon isolla screenillä pyörii musiikkivideoita ja soittolistat on höystetty seiska-, kasari-, ysäri- sekä tämän päivän kuumimmilla kotimaisilla ja ulkomaisilla hiteillä.

 
RAVINTOLAN ESITTELY...
 
 
TÄHTI FACEBOOKISSA...
 

 

aAJANKOHTAISTA

 

TANSSIPASSI...
 
Hanki itsellesi Nightclub Tähden  TANSSIPASSI! Lue lisää...
 
 
 
 

 

 
TÄHDEN UUTISIA...
 
Silvennoinen & Maijanen Band Nightclub Tähdessä lauantaina 9. huhtikuuta!
30.3.2016

Pitkään odotettu hetki koittaa, kun Heikki Silvennoisen ja Pave Maijasen Silvennoinen & Maijanen Band nousee Oulun Nightclub Tähden estradille lauantaina 9. huhtikuuta!

Pave Maijasen ja Heikki Silvennoisen ensikohtaaminen ajoittuu vuosien 1976-77 aikoihin. Tuolloin pinnalla olleet Maijasen Royals ja Silvennoisen Tabula Rasa olivat aikansa hengenheimolaisia - molemmat progahtavia bändejä. Ensitapaamisen jälkeen kului useita vuosia, ennen kuin miehet tapasivat uudelleen musiikin merkeissä. Kangasalla vuonna 2002 järjestettyä Mobilia Rockia lukuunottamatta, jossa miehet esiintyivät yhdessä samalla lavalla, seuraava kohtaaminen tapahtui vasta vuonna 2010, kun Maijanen liittyi Silvennoisen bändiin Saariselän Tunturibluesissa.

Hienon yhteisen keikan saattelemana Saariselällä syntyi yhteistuumin Silvennoinen & Maijanen Band, tuttavallisemmin SMB ja "oiva orkka", Maijasen sanoja lainaten. Tämän jälkeen Maijanen ja Silvennoinen ovat keikkailleet yhdessä, tosin tahti on ollut sangen harva. Kiireisiä miehiä kun on toisinaan vaikea saada lavalle samaan aikaan.

Silvennoinen & Maijanen Bandin ohjelmisto myötäilee 1960-70 -lukujen brittiläistä ja suomalaista rockmusiikkia, kuten Creamin, Royalsin ja Rock 'n' Roll Bandin tuotantoa. Yhdistävä tekijä esitettäville kappaleille on, että ohjelmisto koostuu Silvennoisen ja Maijasen omista suosikeista sekä sellaisista kappaleista, joita miesten omilla soolokeikoilla on harvemmin mahdollista kuulla.

SMB tarjoaa yleisölleen rautaisen musiikkielämyksen, jollaista harvemmin on mahdollista nähdä ja kuulla. "Oiva orkka" tuo 1960-70 -lukujen rockin jouheasti lähelle tätä päivää - kokeneella ja varmalla otteella. Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen ovat viihdyttäjinä ja esiintyjinä aivan omaa luokkaansa!

Tervetuloa!


Kevään huippukeikat ennakkomyynnissä!
11.1.2016

Nightclub Tähden kevään huippukeikat on avattu ennakkomyyntiin! Osta lippusi heti ja varmista paikkasi yleisön joukossa!

LA 20.02. Viikate
LA 27.02. Kotiteollisuus
PE 18.03. Teflon Brothers
LA 02.04. Jonne Aaron
PE 08.04. Roope Salminen & Koirat
LA 16.04. Maija Vilkkumaa
LA 30.04. JVG
LA 14.05. Anssi Kela
LA 21.05. Poets Of The Fall

Ennakkoliput myy Lippupiste, www.lippu.fi.

Tervetuloa!


Nightclub Tähti hakee henkilökuntaa!
30.5.2012

Haemme nyt Oulun Nightclub Tähteen syksylle henkilökuntaa (baarityöntekijät, blokkarit, jne...)!

Lähetä hakemus osoitteeseen
katja.risto@nightclubtahti.fi.

 

 
TULOSSA!
 
 
TULEVAT ESIINTYJÄT... [OULU]

Lue lisää...

 
TANSSIPAKETIT...

 

Nightclub Tähti · Pakkahuoneenkatu 19, 90100 OULU · info@nightclubtahti.fi · © Nightclub Tähti