ETUSIVU   |   ESITTELY   |   ESIINTYJÄT   |   YKSITYISTILAISUUDET   |   YHTEYSTIEDOT   |   TÄHTI-KLUBI     

TERVETULOA...

Nightclub Tähti tarjoaa valovoimaisia esiintyjiä niin popin, iskelmän kuin tanssimusiikin saralta.

Ravintolakokonaisuus on laadukas viihderavintola, jonne voi tulla tanssimaan, viihtymään ja kuuntelemaan huippuartisteja.

Iskelmä Baarissa on kaupungin paras karaoketunnelma, laaja biisivalikoima ja kovatasoinen viihdekalusto.

Tähti Discon isolla screenillä pyörii musiikkivideoita ja soittolistat on höystetty seiska-, kasari-, ysäri- sekä tämän päivän kuumimmilla kotimaisilla ja ulkomaisilla hiteillä.

 
RAVINTOLAN ESITTELY...
 
 
TÄHTI FACEBOOKISSA...
 

 

aAJANKOHTAISTA

 

TANSSIPASSI...
 
Hanki itsellesi Nightclub Tähden  TANSSIPASSI! Lue lisää...
 
 
 
 

 

 
TÄHDEN UUTISIA...
 
Nightclub Tähti haluaa juhlistaa laulajalegenda Kari Tapion syntymäpäivää: Kari Tapion ja sanoittaja Junnu Vainion laulujen täyteinen Isältä pojalle -kiertue saapuu Tähteen!
29.10.2014

Laulajalegenda Kari Tapion ja sanoittaja Junnu Vainion laulujen täyteinen Isältä pojalle -kiertue saapuu marraskuussa Oulun Nightclub Tähteen lauantaina 22. marraskuuta. Kyseessä on Kari Tapion syntymäpäivä! Tämä tähtilaulajien täyttämä joulunsävyinen kiertue alkaa Runnin kylpylästä 21.11. ja päättyy Kuhmoon 13. joulukuuta. Muut kiertuepaikat ovat Oulu, Ylivieska, Inari ja Keminmaa.

Isältä pojalle -kiertue kokoaa yhteen suuren joukon suomalaisen musiikin huippunimiä. Kiertueella nähdään mm. Jani Jalkanen & Hänen Orkesterinsa, Bablo, Kulkuriveli Jami, Tarja Ylitalo, Ilkka Marttala, Jukka Lampela, Upi Mikkola - ja seremoniamestarina Ilkka Vainio.

Kiertueelle on haluttu valita vierailijoiksi nimenomaan alueen omia muusikota ja laulajia muun muassa Iisalmesta, Rovaniemeltä, Pellosta, Kemistä ja Torniosta. Samalla halutaan kunnioittaa pohjoisen Suomen perinteikästä ja monimuotoista musiikkielämää.

- On suuri ilo päästä mukaan tällaiselle kiertueelle, joka kunnioittaa suomalaisen iskelmämusiikin alkujuuria ja merkkihenkilöitä, toteaa laulaja Tarja Ylitalo. - Junnu Vainion ja Kari Tapion laulut ovat aina olleet minulle läheisiä, ja ne tuovat minulle paljon muistoja mieleen omankin elämäni varrelta, hän jatkaa.

Luvassa on ikimuistoisten klassikkolaulujen ja tarinoiden aikamatka Kari Tapiosta Jani Jalkaseen ja Juha Vainiosta Ilkka Vainioon. Konsertissa soivat myös mestarien joululaulut.

- Olemme tehneet uusia sovituksia moniin ikimuistoisiin lauluihin, kertoo Kari Tapion poika Jani Jalkanen, joka esiintyy orkestereineen kiertueella. – Haluamme näin kunnioittaa kahden suuren mestarin, Kari Tapion ja Junnu Vainion huikeita uria, Jalkanen jatkaa.

Liput: 17,-
Ennakkomyynti: www.piletti.fi


Syksyn huippukeikat ennakkomyynnissä!
15.9.2014

Nightclub Tähden syksyn huippukeikat ovat ennakkomyynnissä! Osta lippusi ennakkoon ja varmista paikkasi yleisön joukossa!

LA 04.10. Happoradio
PE 17.10. Suvi Teräsniska
LA 01.11. Lauri Tähkä
PE 07.11. Timo Rautiainen
LA 15.11. Popeda
LA 29.11. Apulanta
LA 13.12. Jenni Vartiainen

Ennakkoliput ovat myynnissä Piletin sivuilla osoitteessa www.piletti.fi.

Tervetuloa!


Muutoksia aukioloaikoihin!
2.6.2014

Nightclub Tähti siirtyy kesaikaan! Yläkerran ovet avataan kesäkuun alusta klo 22, Iskelmä Baari palvelee jo klo 21.

Tervetuloa!


Nightclub Tähti hakee henkilökuntaa!
30.5.2012

Haemme nyt Oulun Nightclub Tähteen syksylle henkilökuntaa (baarityöntekijät, blokkarit, jne...)!

Lähetä hakemus osoitteeseen
katja.risto@nightclubtahti.fi.

 

 
TULOSSA!
 
 
TULEVAT ESIINTYJÄT... [OULU]

Lue lisää...

 
TANSSIPAKETIT...

 

Nightclub Tähti · Pakkahuoneenkatu 19, 90100 OULU · info@nightclubtahti.fi · © Nightclub Tähti